Reacties

Op deze pagina vindt u de reacties van eerdere gasten die ons vakantiehuis hebben bezocht. U kunt zelf ook een reactie achterlaten, deze wordt dan na goedkeuring geplaatst.

Door: Jaap Stekelenburg (2019-07-01 17:12:19)

Reactie: Wij zijn weer met een koppel vis vrienden een midweek op het eiland geweest, Opnieuw hebben wij genoten van de locatie, de woning en de tochten met de boot. Als je wilt ontspannen is dit wel de manier, Bedankt voor de mooie schone woning en de gastvrijheid, Wij hopen dit nog een keer over te komen doen, Met vriendelijke groet,

Door: Jaap Stekelenburg (2018-10-27 13:53:30)

Reactie: Wat hebben we weer genoten van onze midweek vissen! Het was voor de tweede keer op deze locatie, we hopen dit zeker nog een keer over te doen. De vakantie woning is van alle gemakken voorzien en de prachtige sloep maakt het plaatje compleet. Met vriendelijke groet en groetjes van de vis vrienden,

Door: Aad Sneeboer (2018-10-23 16:21:11)

Reactie: Een fantastisch weekend meegemaakt met de vrienden op een woonboot in een bijzondere omgeving. Fietsen thuis gelaten en met de sloep er op uit in het waterrijke gebied. We hadden prachtig nazomer weer, dat helpt. Aan het eind van het seizoen moeten soms wat spullen worden vervangen. Op onze opbouwende kritiek werd gelijk positief gereageerd. Super dus. Een aanrader zeer zeker.

Door: Emmy van Deursen (2018-09-23 21:34:29)

Reactie: Wij hebben ook dit keer weer enorm genoten van deze geweldige woonboot. Het was voor mij de tweede keer dat ik gebruik heb gemaakt van deze locatie. De woonboot is ruim en van alle gemakken voorzien. Heerlijk gevaren met de fantastische sloep! De plek is uniek en daar hebben we weer heel erg van genoten! Toch heb ik een puntje van kritiek. Wij vonden dat de ruimte niet echt goed was schoon gemaakt, het sanitair was in orde gelukkig, maar misschien zouden ook eens de ramen gewassen kunnen worden en in de keuken waren een paar aangekoekte oude koekenpannen, misschien eens vervangen voor nieuwe? Het beddengoed vond ik stinken, dus misschien eens vervangen voor nieuwe (hoes-)lakens? Het zijn kleine dingen, maar wel zo belangrijk om het verblijf ook voor andere gasten nog wat te verbeteren. Het blijft voor mij een heerlijke plek en ben zeker van plan om vaker terug te komen op deze prachtige locatie.

Door: Ronald (2018-09-18 14:26:15)

Reactie: Fantastische tijd gehad op het eiland. Het eiland heeft en ideale maat voor spelletjes buiten in het gras en de woonboot is van alle gemakken voorzien. Ook toen we een klein probleempje hadden heeft de eigenaar dit dezelfde dag nog voor ons opgelost. Zeker een aanrader, het was niet voor niets de tweede keer dat wij het eiland bezochten.

Door: Familie de Nijs (gemiddeld 6 personen) (2018-08-20 08:51:00)

Reactie: Wij troffen het deze zomer. Het weer was geweldig, zelfs een hittegolf meegemaakt. De lokatie was top. Zelfs beter dan de foto's lieten vermoeden. 2 weken lang genieten geblazen. Heeeel veel gevaren met de prima ruime sloep ( tochtjes naar Weesp, Utrecht en Vinkeveen zijn echte aanraders). Met het vissen zijn we gestopt. Het ging echt op werken lijken. Je kon vangen hoeveel je wilde. We hebben gebruik gemaakt van de 2 kano's en de waterfiets. De duikplank deed het perfekt en het water was schoon i.v.m. de diepte van ca 3 meter. De slaapkamers waren gelukkig wat koeler omdat ze onder de waterlijn liggen. 's avonds rond 10:00u kwamen de muggen pas, dus ook in de avonduren hebben wij ons goed vermaakt. Wij zijn nog nooit 2x naar hetzelfde vakantieadres gegaan, maar hier komen we zeker terug.

Door: Thomas en Wendy (2018-07-23 14:02:45)

Reactie: We hebben heerlijk zomers weer gehad en dat is extra genieten op deze locatie midden op het water (je komt er alleen via de sloep). De sloep is eenvoudig te besturen en vaart erg zuinig. Je slaapt, ondanks de extreme hitte op het moment, toch redelijk koel aangezien de slaapkamers onder water liggen. Genoten samen met jonge kinderen (2 en 5 en dus een zwemvestje aan) voor de tweede keer!

Door: Teun Olthof, namens Rob Lambermont (2018-06-26 17:54:04)

Reactie: Nu alweer voor het vierde jaar hebben wij, 8 mannen van de korfbalclub EKCA uit Arnhem, ons visweekend van 22/6 t/m 25/6 2018 doorgebracht op deze boot en dit eiland. En zoals alle jaren hebben we weer genoten. Veel vis, veel wind en ook veel zon. Geweldig. We hebben met algemene stemmen ingestemd met het voorstel om in 2019 weer een optie te nemen. Maar hopen dat deze wordt gehonoreerd. Groet, Teun Olthof

Door: De Blondies. (2018-05-29 17:24:48)

Reactie: Wij, een groepje van 6 vriendinnen hebben van 20 tm 23 mei 2018 een fantastisch weekend gehad in Loosdrecht. Het weer was uitzonderlijk mooi. Leuke tochten gemaakt met de sloep maar ook de kano en waterfiets zijn gebruikt. Een heerlijk onderkomen op de woonboot. Voor herhaling vatbaar!

Door: Ingrid Kindermans en John Wijzenbroek (2018-05-22 07:34:54)

Reactie: Door: Ingrid en John ut Spijkenisse (14-18 mei 2018) We hebben een heerlijke midweek gehad, zonnig en genoten van de woonboot, alles zat erop en eraan. John heeft zin hobby vissen gedaan en veel gevangen. Zijn met de sloep wezen varen op de Loosdrechtse plassen en bij eilanden aangelegd, heerlijk rustig en helemaal bijgekomen. Ook naar de Vecht geweest door de sluizen een echte aanrader. Zeker weten voor herhaling vatbaar. Een top locatie. Groetjes Ingrid en John

Door: Rob Chrispijn (2017-10-16 11:51:22)

Reactie: Een weekend met vrienden op de woonboot doorgebracht. Alles wat je nodig hebt is aanwezig. Veel met de sloep gevaren en toch maar 12 euro verstookt. Zoals al eerder gezegt: EEN AANRADER!

Door: Josephine van den Graven (2017-09-06 13:14:00)

Reactie: Een midweek zijn wij naar deze zeer unieke locatie geweest. Het was echt een aanrader en onderschrijf ik alle reacties die al gegeven zijn. Het weer was mooi. Door het mogen gebruikmaken hebben wij de fantastische omgeving van de Loosdrechtse plassen verkend. Daarnaast is de eigenaar zeer coulant. De woonboot met de unieke plek en het gebruikmaken van de sloep is een echte aanrader.

Door: Teun Olthoftwolthof (2017-07-06 07:13:01)

Reactie: We waren er weer, de viselite van de korfbalclub EKCA uit Arnhem. Rond de 24 ste juni 2017 hebben we er drie dagen heerlijk genoten. Niet alleen van de accommodatie maar ook van de sloep en de omgeving. Klachten? GEEN klachten en dus graag tot volgend jaar.

Door: Fam Zwaagstra (2017-06-26 08:44:41)

Reactie: Fam Zwaagstra eind Juni 2017. We hebben het erg fijn gehad op "het eiland".Heerlijke woonboot en veel en fijn varend materiaal, Zelfs de duikplank is door ons gebruikt. Op naar een volgende keer.

Door: Boudewijn en Femmie van de Ven (2017-05-30 11:31:53)

Reactie: Veer hubben oos gans goud geamuseijerd tiedens oos verblief in dit Paradies op erde. Sjitterende akkommodasie mit voldoende privacy. Mit de geweldige sloep volop kennen varen langs fantastiesje plekskes. Ut zelfde gedaon mit ut fitse ( euver de weig en neit mit de waterfitse ). Kortom eine gans grote aanrader. Mit de komplimente, Boudewijn en Femmie van de Ven, Lommerich.

Door: Roy Welters (2017-05-07 19:22:06)

Reactie: Fijne vakantie gehad. wel geluk met het weer. erg fijn om te vissen en dan ook goed gevangen. leuk varen met de sloep en voor herhaling vatbaar.

Door: M Verzijden (2016-09-29 11:57:07)

Reactie: De mannen hebben op hun visweekend erg naar hun zin gehad. Veel gevangen leuk wezen varen en wat belangrijk was veel gelachen. Wat hun betreft is dit voor herhaling vatbaar. De woonboot ook van alle gemakken voorzien.

Door: Jochem (2016-08-30 10:17:28)

Reactie: We zijn 5 dagen op het eiland geweest en het was fantastisch. Een prachtig eiland met een comfortabele woonboot met 4 nette slaapkamers.We hebben erg veel plezier gehad van de sloep waar de buurt mee hebben verkend. Al met al een top locatie om met vrienden of familie naar toe te gaan.

Door: Ronald (2016-07-17 11:58:59)

Reactie: We hebben een fantastische vakantie gehad. Het is een mooie woonboot van binnen, voorzien van al het gemak. De buitenruimte en de voorzieningen zijn al helemaal top, mooie picknicktafel waar je makkelijk met 8 personen kan zitten en leuk grasveld voor spelletjes. Veel met het sloepje gevaren (de grote plas ligt op 5 min varen) en gezwommen rond het eiland. Top locatie voor een top vakantie!

Door: Fam. Zuidam en fam. Dijk (2016-05-27 13:22:31)

Reactie: We hebben genoten van de prachtige plek, mooie ruime woonboot, van alle gemakken voorzien. Bijzonder vriendelijke begeleiding naar en uitleg over de boot. We hebben heerlijk gevaren met de comfortabele sloep. Een aanrader voor iedereen. Wij komen zeker nog eens terug.

Door: Hans van den Berg (2015-09-26 11:23:35)

Reactie: Wij hebben een heerlijke week gehad op het eiland, met woonboot. De ontvangst was zeer vriendelijk, en uitleg duidelijk. In de woonboot was het heerlijk comfortabel, met alle gemakken voorzien. Het vissen was perfect, we hebben er menige gevangen van rond de 50 cm. De sloep was heel prettig te besturen. Ook van de kano`s en waterfiets hebben we gebruik gemaakt, en genoten, zeker de kleinkinderen. Wij kijken er naar uit om het volgend jaar nog eens over te doen.

Door: Cees en Marijke Dekker (2015-09-09 16:08:17)

Reactie: Dit was onze derde keer en weer naar ons zin gehad ondanks dat het weer niet altijd mee werkte Cees heeft weer veel vis gevangen en samen weer heerlijk rond gevaren in de sloep

Door: Annelot (2015-07-28 09:36:17)

Reactie: We hebben 2 fantastische weken gehad op het eiland. De woonboot is van alle gemakken voorzien. Prima slaapvertrekken. Lekkere douche. Fijn dat er twee W.C.'s zijn. Ruime keuken. Goede pannen. Prima! We hebben heel veel gevist en ook echt heel veel grote vissen gevangen! We hadden afwisselend goed en slecht weer. Maar zelfs met storm en regen was het genieten geblazen. Het uitzicht is zo mooi. Iedere ochtend weer heerlijk wakker worden met een bakkie koffie op het terras. De waterlelies voor de deur. De sloep die zo heerlijk vaart. De duikplank waar mijn zoon de ene na de andere gekke sprong of duik vanaf nam. De ruimte op het eiland en in de woonboot is groter dan je denkt. De prettige barbecue waar we onwijs veel gebruik van hebben gemaakt. En dat alles op slechts 30 minuten rijden van onze woonplek. Alle stress valt letterlijk van je af op het eiland. Echt een aanrader! Wij zijn echt verliefd geworden op deze stek. Nu al zin in volgend jaar!

Door: Rob en Riet (2015-07-06 17:59:16)

Reactie: Van een visweek door 7 mannen bleek niets meer te ontdekken. Goede begeleiding naar de woonark, goede uitleg, hartstikke schoon en opgemaakte bedden. Een prima ontvangst. Een geweldige p;lek waar wij zessen hebben genoten van een grote visvangst, een prachtige omgeving. Wat een luxe met zo'n sloep de plassen over en de trekgaten door. En als bonus het uitstekende weer!!! Jammer dat het voorbij is.

Door: Teun Olthof / Rob Lambermont (2015-06-29 17:06:14)

Reactie: Wij, zeven mannen en leden van de korfbalclub EKCA uit Arnhem houden al zo'n 25 jaar jaarlijks een visweekeinde. We hebben al veel lokaties ervaren maar dit spant de kroon. Wij waren er van 26 t/m 29 juni 2015 en hebben genoten a. van de prettige en duidelijke ontvangst b. van de binnenaccommodatie, c.van de buitens en d van de vele vissen die we hebben gevangen (en weer netjes teruggezet). U bent gastvrij, laat een kleine maar nuttige groep (eet)spullen achter en weet hoe je een keuken moet aanbieden. Alles was voorhanden. Ook de bedden kregen een 8. Bedankt en hopelijk tot volgend jaar!

Door: Jan (2015-06-07 12:27:09)

Reactie: Afgelopen weekend met een stel vrienden op dit heerlijke eiland verbleven. Veel gevist en genoten van het lekkere weer. Met de sloep hebben we een tochtje gemaakt over de Loosdrechtse plassen en in de trekgaten zelf. Heerlijk rustig en ongedwongen. De woonboot is van alle gemakken voorzien (zelfs een vaatwasser!!). Komen graag nog een keer terug. Hartelijke groet, Jan

Door: Wilbert,Will,Guus,Kas &Eef (2015-05-11 07:43:47)

Reactie: Wij hebben een heerlijke week gehad. Hele dagen gevist, veel gevangen ook, gevaren met de sloep en de kano's en de waterfiets, de kinderen hebben zelfs bijna dagelijks gezwommen.Het is een geweldige accommodatie en van alle gemakken voorzien, een prachtige plek en wij komen zeer zeker graag nog een keer terug!

Door: Krista en Willem (2015-04-19 20:58:23)

Reactie: we hebben hier een midweek gezeten met gelukkig supermooi weer. De woonboot is zeer compleet en van alle gemakken voorzien. we begrepen alleen niet hoe we het kinderslot van de tv af konden halen ;). De plek waar de woonboot gesitueerd is was echt geweldig. En natuurlijk hebben we vele gevaren met de sloep en een uitstapje gemaakt richting de Utrechtse grachten. Dat was makkelijk want zo konden we even thuis nog wat extra koffie ophalen voor de terugweg :). Wij waren maar met z'n tweeën maar de Woonboot biedt plek voor 8 mensen en dat is nog goed te doen ook zo groot is het binnen. Kortom een paar heerlijke dagen gehad. Duurde wel even voordat ik op het vaste land niet meer het gevoel had dat de grond bewoog maar ach...

Door: Cynthia&Bas, Loes&Roel, Jeroen, Diana&Rienk (2014-10-17 20:20:58)

Reactie: We zijn een hele week op de boot geweest. Het is een heerlijke rustige donkere ! omgeving. We hebben geroeid met Snoopy, de kajaks uitgelaten, met de sloep booTschappen gedaan in Breukelen via de weerslootsluis, gezwommen ! jawel !, een modelbootje laten varen (na 150 meter buiten bereik, ahhhhhhhh, opgehaald met Snoopy). Zalm (niet zelf gevangen) op de skottelbraai gebakken, al met al, een HEERLIJK VERBLIJF ! ! met stralend weer, (nat en droog) Een aanrader voor iedereen die van rust houdt. Tsja, en met zoveel positiviteit hebben we dus ook al weer geboekt voor volgend jaar, zelfde tijd, zelfde plaats, zelfde mensen.

Door: Joop (2014-09-21 14:05:45)

Reactie: Een weekend met de hele fam. naar de woonboot, wat een ruimte en heerlijke lokatie. Veel gevaren ,het weer werkte uitstekend mee. Minpunten waren de niet erg propere woonboot en het handdoekenpakket bestaande uit 1 handdoek pp voor €10, en nog een paar dingen, maar er gaat naar gekeken worden om het te verbeteren Zelf maar even aan de "schoonmaak"gegaan en daarna hebben we een fantastisch weekend gehad met een heel fijn varende sloep.

Door: Chris Vrolijk (2014-09-09 06:56:22)

Reactie: Afgelopen weekend zijn we op de woonboot geweest. Voor de tweede keer, en het was weer heerlijk. De kinderen hebben lekker met de kano's gevaren. En ook met z'n allen met de sloep. Fantastisch dat het zo dicht bij Utrecht is, en het voelt toch als vakantie in de natuur. Dus wij gaan volgend jaar weer.

Door: Alexandra Woltjer (2014-09-02 12:17:52)

Reactie: Net ruim 2 weken op deze heerlijke woonboot genoten. Ondanks het niet al te beste weer hebben we ons prima vermaakt met de sloep, in de ruime woonboot met alle spelletjes, tv en wifi (;-)) en wanneer de zon even scheen heerlijk buiten in en op het water. We komen graag nog een keer

Door: Jan en Mariet Pruim (2014-08-01 23:49:30)

Reactie: Wij wonen in Australie en kwamen op familie bezoek naar Nederland. Wat een geweldige plek. De positie is in het midden van Nederland en zo heerlijk rustig. De accommodatie met alles erop en eraan. Het was ruim, schoon, goede bedden, keuken met ruim voldoende spullen om zelfs nog wat extra mensen te hebben. Wij troffen het met het weer, de kinderen vermaakten zich met kajaks waterfietsje en duikplank en wij genoten van het prachtige rustige uitzicht. Wij kunnen deze woonboot van harte aanbevelen.

Door: y verhoeven (2014-07-06 14:55:38)

Reactie: Wij hebben een fantastische midweek op deze mooie woonboot gehad. Eigenlijk veel te kort. Was van alle gemakken voorzien. Ook de sloep was perfect, we hebben heel veel kunnen varen want het weer was top! De kat heeft ook genoten en had het druk met zowel de eenden, ganzen maar ook met de vele soorten vogels. Een heerlijke plek om te onthaasten. Wij komen hier graag nog een keer terug.

Door: MONIQUE EN EDO (2014-06-24 16:35:26)

Reactie: HET IS ER LEUK. HET IS ER MOOI. HET IS ER RUSTIG. HET IS ER LUXE. HET IS ER LEKKER. HET IS LEKKER DICHTBIJ. KORTOM, BEST OKE !!!. DUS KUNNEN WE NOG WELEENS GAAN. PSSST. ALLEEN IETWAT TEVEEL GANZEN.

Door: Bert Patist (2014-06-17 10:53:04)

Reactie: Afgelopen weekend zijn wij met 7 mannen (dat doen we al 17 jaar) op visweekend geweest.Wat een geweldige locatie.Een prachtig eiland met mooie woonboot van alle gemakken voorzien ,Een prachtige sloep voor 8 personen.En geweldig viswater. Altijd op verschillende locaties geweest,maar hier willen wij graag volgend jaar terugkomen. Altijd hadden wij wat te zeuren.Nu niet. O ja de ontvangst en uitleg sloep en woonboot was prima verzorgd. Hopelijk tot volgend jaar en nog jaren daarna. Groet, Bert

Door: Liesel und Gerd aus Viersen (2014-06-14 16:37:24)

Reactie: Wir waren oft in der Gegend um Sneek, aber Breukelen, die Loosdrechter Plassen und die Vecht von diesem Hausboot mit der Sloep zu befahren ist ein Top-Erlebnis. Das Eiland ist als Grundstück sehr schön und groß. Die Kajaks konnten wir auch nutzen. Wir haben am letzten Tag unserer Urlaubswoche noch einen Pupurreiher gesehen. Phantastisch!

Door: Annemieke (2014-06-08 11:20:28)

Reactie: We hebben genoten van een paar fijne dagen op een mooi plekje in Loosdrecht. Alles wat we nodig hadden was ruimschoots aanwezig. Ideaal om te ontspannen en tot rust te komen tussen het riet, de (jonge) ganzen en de bloeiende waterlelies.

Door: Hedie en René uit Rotterdam (2014-05-26 19:48:09)

Reactie: Een midweek op deze prachtige en complete woonboot is ons prima bevallen. Heerlijk rustig op het eiland met alleen veel verschillende vogels als compagnon. De sloep is niet alleen noodzakelijk om er te komen, maar ook zeer relaxed om ermee de plassen op te gaan. Kortom, voor herhaling vatbaar. Tevens belangrijk om te melden is dat er geluisterd is naar wat opbouwende kritiek omtrent de accommodatie met de belofte dat er aan deze kleine verbeterpunten gewerkt zal worden.

Door: Wouter uit Calvignac (Fr.) (2014-05-11 14:36:30)

Reactie: Een betere plek voor een midweek hadden wij ons niet kunnen wensen. Rust, comfort en toch dichtbij allerlei voorzieningen en toeristisch mooie plaatsen. Echt Nederlands voor ons (10 jaar geleden vertrokken naar Frankrijk), maar zeker een bijzondere belevenis voor onze Franse buren met hun 3 kinderen met wie wij er verbleven: een ruime woonboot van alle gemakken voorzien, met alle privacy, omgeven door water en met een gemakkelijk te besturen motorsloep. Onvergetelijk!

Door: Loekie (2014-04-28 18:31:21)

Reactie: Fantastische plek met een fantastische woonark ! Heerlijk gevist en heel goed gevangen ! Een ruime en schone woonark van alles voorzien ! Kortom een top locatie voor een paar dagen complete rust en ontspanning !!

Door: Evelien (2014-04-21 11:04:05)

Reactie: Afgelopen weekend met 7 dames doorgebracht in deze fantastische en bijzondere accommodatie. De boot is ruim en van alle gemakken voorzien. Een aanrader!

Door: Jan en Afke uit Zeeland (2013-09-11 12:17:41)

Reactie: Afgelopen weekend met ons gezin doorgebracht op een unieke lokatie in deze mooie accomodatie aan de Loosdrechtse Plassen. We zijn helemaal tot rust gekomen. Heel fijn met de sloep gevaren, de supermarkt aan het water gevonden, ook een prima restaurant, even in een andere wereld, heel goed bevallen. Een echte aanrader.

Door: Ingeborg Marjanka en Zoe (2013-08-19 07:27:03)

Reactie: Prachtige plek, woonboot van alles voorzien, en heerlijk gevaren op de Loosdrechtse plassen. Wat een rust en ruimte. En wij hadden gelukkig nog 2 weken prachtig weer ook.

Door: Michiel Nieuwesteeg (2013-08-14 20:39:19)

Reactie: Afgelopen week heeft ons gezin, ( pa, ma ent 2 dochters) op het eilandje met woonboot vertoeft. Eerst getwijfeld over een hotelletje en deze accommodatie ( even duur). Achteraf blijkt dit een goede keuze, het was geweldig. De vaart met de sloep naar het eiland was al een genot want je laat alles achter je en bereikt een magische nieuwe wereld. Geweldig zwemwater, schoon, veilig en aan “huis”. We waren van plan om vanuit deze locatie verscheidene plaatsen te bezoeken, wat maar gedeeltelijk is geslaagd. Reden: de locatie die uitlokte tot zwemmen, varen, vissen en gewoon genieten. Een aanrader als u niet continu vermaakt moet worden door anderen, want het is er rustig, mooi en stil.

Door: Peter uit Odijk (2013-07-17 12:28:56)

Reactie: Inmiddels de 2e vakantie hier doorgebracht, dit keer met heerlijk warm weer. Alles wat je je kunt wensen is hier aanwezig, binnen veel ruimte, radio, tv en wifi, prima slaapkamers, luxe badkamer en keuken voorzien van de belangrijkste apparatuur. Buiten een heus eiland met zon en schaduwplekken, een ruime houten steiger aan de woonboot, zodat wij (hengelliefhebbers) ons konden uitleven en natuur rondom, waardoor je van alles ziet (o.m. bonte specht en buizerd). Met je "eigen" sloep varen en genieten op het water geeft deze plek ook wat extra's. Tot slot een verhuurder die meedenkt en zaken aanpast is ook zeer prettig! Dank voor het verplaatsen van het vlonder Rob, nu heb ik die grote snoek er wel uitgekregen! Ik kan niet wachten tot ik weer mag terugkomen!

Door: familie van der Jagt (2013-07-08 18:45:18)

Reactie: Geweldige locatie voor 7 man. Woonboot heeft perfecte outillage en geweldige keuken. De begroeing van het eiland met gezonde bomen geeft schaduw en rust. De kano's en de waterfiets, zelfs een reddingsgordel vonden veel aftrek. De motorsloep bracht ons de Vecht op Kortom, wij beleefden een grandioos ( zonovergoten) weekend

Door: Chris (2013-06-13 06:45:14)

Reactie: Afgelopen weekend zijn we met de kinderen naar deze boot geweest. Het was prachtig. Erg genoten van de natuur, en de rust. Ook heerlijk gevaren met de sloep, en de kinderen met de kano en de waterfiets. Fantastisch dat dit allemaal zo gemakkelijk aanwezig is. Volgend jaar gaan we zeker weer!

Door: Leonie (2013-06-04 17:54:01)

Reactie: Ik ben afgelopen weekend met 7 vriendinnen in deze heerlijke woonboot geweest. Heel bijzonder om met de sloep bij je vakantieadresje aan te komen. We hadden prachtig weer en hebben dan ook veel gevaren over de plassen en de Vecht. De woonboot was van alle gemakken voorzien. En buiten was het heerlijk aan het water zitten. Wij komen zeker een keertje terug! Groet Leonie

Door: Henk en Petra uit Utrecht (2013-05-08 14:51:07)

Reactie: Wij hebben gedurende een weekend heerlijk genoten van deze lokatie en omgeving. Met de sloep hebben we de Loosdrechtse Plassen ontdekt en langs het water gegeten. Een echte aanrader.

Door: John uit Haarlem (2013-05-05 12:03:36)

Reactie: Erg leuke lokatie. Wij hadden redelijk weer en hebben veel gevaren met de sloep. 
Ook ontzettende veel gevist. Volgend jaar gaan wij zeker weer!

Door: Albert (2013-05-03 19:46:31)

Reactie: Een weekend naar deze lokatie geweest. Een echte aanrader. De kinderen hebben het ook naar hun zin gehad. De woning is van alle gemakken voorzien; vaatwasser, spelletjes, televisie, internet. Wij gaan volgende jaar weer.

Geef een reactie

Uw reactie wordt pas na controle geplaatst om spam tegen te gaan.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.